Gezichtsbehandeling Huidverbetering

Meditopics
Gezichtsbehandeling Huidverbetering met Meditopics
Wij werken met de huidverbeterende producten van Meditopics. De producten van Meditopics zijn specifiek gemaakt voor de overgevoelige, droge, acné en ouder wordende huid. De producten zijn ontwikkelt door huidtherapeuten, cosmetologen en dermatologen. De producten bestaan uit de juiste percentages actieve ingrediënten die wetenschappelijk bewezen zijn. De producten zijn ongeparfumeerd om onaangename huidreacties te voorkomen. Tevens zijn de producten hypoallergeen zodat er vrijwel geen kans is op een allergische reactie.

Voor de behandeling vindt er een huidanalyse plaats. Zo wordt er bepaald welk huidtype u heeft en hoe u huidconditie is. De producten van Meditopics passen wij daar op aan. Om de huid in goede conditie te houden is het zeer belangrijk de huid ook thuis op een juiste manier te verzorgen. Wij geven jou deskundig behandel en productadvies, rekening houdend met jouw specifieke wensen.

Meditopics Basis behandeling (afgestemd op ieder huidtype)
Deze behandeling start met een manuele oppervlakte reiniging van het gelaat en decolleté. Daarna brengen wij een peeling aan die het beste bij uw huidtype past. De peeling wordt manueel in de huid gemasseerd. De tijd bepaald de intensiteit van de peeling. Vervolgens worden eventuele onzuiverheden verwijderd. Tevens wordt er een specifiek masker aangebracht en sluiten wij af met een serum, oog en dagverzorging.
Stap 1: Reinigen
Stap 2: Meditopics Abrasieve creme peeling
Stap 3: Onzuiverheden verwijderen
Stap 4: Meditopics huidverbeterend masker
Stap 5: Advies Meditopics huidverbeterende producten

Meditopics de luxe (afgestemd op ieder huidtype)
Deze behandeling start met een manuele oppervlakte reiniging van het gelaat en decolleté. Daarna brengen wij een peeling aan die het beste bij uw huidtype past. De peeling wordt manueel in de huid gemasseerd. De tijd bepaald de intensiteit van de peeling. De huid lopen wij na op onzuiverheden en deze worden verwijderd. Vervolgens masseren wij het gelaat door middel van bindweefselgrepen en ontspanningsmassage schouder, nek en hoofdhuid. Tevens wordt er een specifiek masker aangebracht en tijdens het masker wordt er een armmassage gegeven. Tot slot sluiten wij af met een serum, oog en dagverzorging.

Stap 1: Reinigen
Stap 2: Meditopics Abrasieve crème peeling
Stap 3: Onzuiverheden verwijderen
Stap 4: Bindweefselgrepen gezicht en ontspanningsmassage schouder, nek en hoofdhuid
Stap 5: Meditopics huidverbeterend masker en onder masker armmassage
Stap 6: Advies Meditopics huidverbeterende producten

Dermaquest
DermaPeeling behandeling met Dermaquest
Soms biedt een gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een fruitzuur DermaPeel kuur te ondergaan. Er zijn verschillende fruitzuur peelings variërend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben. DermaPeeling behandelingen zijn in kuurverband nodig om het gewenste resultaat te behalen en worden ondersteund door de juiste producten voor thuisgebruik om het optimale resultaat te behalen.

Er zijn verschillende fruitzuur peelings variërend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben. DermaPeeling behandelingen zijn in kuurverband nodig om het gewenste resultaat te behalen en worden ondersteund door de juiste producten voor thuisgebruik om het optimale resultaat te behalen.

Bij een DermaPeeling wordt een vloeistof oplossing op de huid aangebracht welke de huid stimuleert en het beoogde probleem systematisch verbetert. De uitvoering van de DermaPeeling behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.

Stap 1: Reinigen
Stap 2: Voorbereidingsoplossing ter voorbereiding op de DermaPeelings
Stap 3: DermaPeeling (afgestemd op het behandeldoel)
Stap 4: Meditopics huidverbeterende producten
Stap 5: Advies Meditopics producten voor thuisgebruik

DermaPen behandeling Behandeling met de DermaPen is een effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt, zonder de bovenste huidlaag te beschadigingen. De Dermapen maakt gebruik van hele kleine naaldjes, die vibrerend hele kleine prikjes in de huid geven. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren. Door deze prikkeling maken we gebruik van het natuurlijke herstelproces, die diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). Tevens kunnen serums met hoogwaardige actieve werkstoffen veel beter in de huid opgenomen worden.

De uitvoering van de DermaPen behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.

Stap 1: Reinigen
Stap 2: Voorbereidingsoplossing ter voorbereiding op de DermaPen
Stap 3: DermaPen (Diepte Pen afgestemd op het behandeldoel)
Stap 4: Meditopics huidverbeterende producten
Stap 5: Advies Meditopics producten voor thuisgebruik

De Huidverbeterende behandelingen van DermaPeelings en DermaPen kunnen ook gecombineerd worden.

IMAGE Skincare
Gezichtsbehandeling huidverzorging met IMAGE Skincare
IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering met hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. Het merk is opgericht door huidtherapeut Janna Ronert en haar man, plastisch chirurg Dr. Marc Ronert. Zij werken nauw samen met top medici en kennisinstituten om continu nieuwe en hoogwaardige producten en behandelingen te ontwikkelen. IMAGE Skincare werkt uitsluitend met farmaceutische en natuurlijke bestanddelen en past de laatste wetenschap toe met klinisch bewezen resultaat.

Wij hebben de theorie en praktijk trainingen gevolgd en de producten getest en zijn zeer enthousiast!

Hieronder de verschillende behandelingen van IMAGE Skincare waar je uit kunt kiezen.
Voordat we uw gezichtsbehandeling starten kijken wij eerst naar de behoefte van de huid op dat moment, daar stemmen wij de behandeling en producten voor uw huid op af.

Voor de behandeling vindt er een huidanalyse plaats. Zo wordt er bepaald welk huidtype u heeft en hoe u huidconditie is. De producten van IMAGE Skincare passen wij daar op aan. Om de huid in goede conditie te houden is het zeer belangrijk de huid ook thuis op een juiste manier te verzorgen. Wij geven jou deskundig behandel en productadvies, rekening houdend met jouw specifieke wensen.

Behandelingen IMAGE Skincare

- IMAGE Skincare Facial Basic 30 minuten €40
huidanalyse, inmasseren reiniging, diepte reiniging, milde exfoliant op basis van Enzymen, masker en dagverzorging.

- IMAGE Skincare Facial 45 minuten €55
huidanalyse, inmasseren reiniging, diepte reiniging, milde exfoliant op basis van Enzymen en Fruitzuren, masker, schouder-nek massage OF arm massage, serum en dagverzorging.

- IMAGE Skincare Facial 60 minuten €65
huidanalyse, inmasseren reiniging, diepte reiniging, exfoliant op basis van Fruitzuren, bindweefselmassage grepen gelaat en schouder-nekmassage, masker, arm massage, serum en dagverzorging.

- IMAGE Skincare Vliesmaskers €17
extra boost voor de huid.

           
Tarieven
Dermapeeling behandeling vanaf €56
Dermapen behandeling vanaf €70
IMAGE Skincare Facial 30 minuten €40
IMAGE Skincare Facial 45 minuten €55
IMAGE Skincare Facial 60 minuten €65
IMAGE Skincare Vliesmaskers €17

 

“Enorm tevreden met het resultaat van Anne’s werk :-). Drie jaar geleden kwam ik bij De Heerlijkheid terecht vanwege acne en mijn huid was binnen no-time weer stralend!”

Andra Vlaardingerbroek

Huidpraktijk de Heerlijkheid is aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten

Huidpraktijk de Heerlijkheid heeft contracten met alle zorgverzekeringen

Huidproducten online bestellen? dat kan op onze eigen producten webshop huidpraktijkshop.nl

Je kunt bij ons pinnen en contant betalen

Kiyoh

Huidpraktijk de Heerlijkheid is aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten

Huidpraktijk de Heerlijkheid heeft contracten met alle zorgverzekeringen

Huidproducten online bestellen? dat kan op onze eigen producten webshop huidpraktijkshop.nl

Je kunt bij ons pinnen en contant betalen

Kiyoh

Huidpraktijk de Heerlijkheid is aangesloten bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten

Huidpraktijk de Heerlijkheid heeft contracten met alle zorgverzekeringen

Huidproducten online bestellen? dat kan op onze eigen producten webshop huidpraktijkshop.nl

Je kunt bij ons pinnen en contant betalen

Kiyoh